maanantai 4. marraskuuta 2013

Mitä meille kuuluu nyt?

Tuisku 5.9.2013
Kuten kaikki ovat ehkä huomanneet, blogi on viettänyt viime aikoina melkoista hiljaiseloa gradun kirjoittamiseni takia. Täällä kuitenkin ollaan, ja paljon on tapahtunut tässä vajaan vuoden sisällä, miltä ajalta kuulumiset puuttuvat oikeastaan kokonaan. Tarkoituksenani on edelleen pitää blogi vireillä koko ajan aktiivisemmassa määrin, ja ainakin pääkohdat kuluneelta ajaltakin kirjoittaa teille ja itselleni muistiin. Jotta teitä edes vähän kiinnostaisi edelleen jatkaa blogin seuraamista, ajattelin hieman valoittaa, missä täällä nykyään mennään.

Tuisku voi huomattavasti paremmin kuin vajaa vuosi sitten. Kirjoitan Tuiskun terveystarinaa vielä tarkemmin menneeltä ajalta, mutta tällä hetkellä Tuisku voi elää lähestulkoon normaalia koiranelämää. Suurempia stressitilanteita tulee välttää aina jatkossa, mutta muuten koiran vointi on parantunut huomattavasti ja sopiva ruokavaliokin alkanut löytyä. Kesällä kävimme Tuiskun kansa kymmenisen starttia agilityn möllikisoissa sekä muutamissa mätsäreissä hyvin tuloksin. Tuiskun kanssa harrastamme agilityä ohjatussa ryhmässä kerran viikossa ja itsenäisesti lisäksi vähintään kerran viikossa. Tuisku on päässyt myös tutustumaan tokoon sekä pallopaimennukseen, ja onkin osoittanut olevansa melkoinen monilahjakkuus! 

Haiku ja Tuisku 15.9.2013

Tuisku 15.9.2013
Suurin elämänmuutos saapui rikastuttamaan arkeamme Tuiskun 2-vuotissyntymäpäivänä 31.8.2013. Tuiskulle kaveriksi otettiin tuolloin 7,5-viikkoinen shelttiurospentu Qtamon Pied Wagtail, joka tunnetaan paremmin nimellä Haiku. Haikulla ja Tuiskulla on sama isä, joten siltäkin osin ne ovat veljeksiä! Haiku on tällä hetkellä 16,5 viikkoa vanha, ja siitä on kuoriutunut melkoinen hurmuripoika :) Haiku on persoonaltaan hieman ujompi ja vieraita kohtaan hitaammin lämpenevä, mutta on päivä päivältä saanut lisää itseluottamusta ja varmuutta toimia kaikenlaisissa tilanteissa. Haikun kanssa käymme pentukurssilla, ja Haiku on päässyt myös mukaan pallopaimennusta kokeilemaan. Perusarjen lisäksi Haiku opettelee näyttelyitä varten, ja agility on tarkoitus myös alottaa tulevaisuudessa Tuiskun tavoin.

Veljekset 22.9.2013

14.9.2013 Haiku 9,5 vkoa

3.10.2013 Haiku 12 viikkoa

27.10.2013 Haiku 15,5 viikkoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti