maanantai 3. joulukuuta 2012

46. Toiveita?


Tuisku 3,5 kuukautta
Ennen kuin aloitan tämän blogin päivittämisen ajantajalle, ajattelin kysyä, josko teillä lukijoilla olisi toiveita postausaiheiden suhteen? Itsestä tuntuu, että tällaisista arkipäiväisistä rutiineista on vaikea saada mitään järin mielenkiintoista aikaan. Toiveita otan mielelläni vastaan, sillä olisi mukavaa välillä poiketa tuosta "viikon kuulumiset kerrallaan" -tavasta. Jos vain jotain tulee mieleen, niin ehdottakaa ihmeessä!

Mitä muuten pidätte blogin ulkoasusta? Yritän vaihtaa sen hieman talvisempaan jossakin vaiheessa, kun nyt vihdoin saatiin lunta ja pakkastakin - ainakin toistaiseksi! Ohessa vielä pari kuvaa viime vuodelta.
Tuisku 20.12.2011

2 kommenttia:

  1. Ai että, kuinka kaunis koira! :) Ihastuin heti. Meille ollaan myös suunniteltu shelttiä hankittavaksi ensi vuonna, jään mielenkiinnolla seuraamaan tätä blogia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Tuisku on sekä luonteeltaan että ulkonäöltään erittäin valloittava persoona! Kiitos mielenkiinnostamme blogia kohtaan, koulukiireiden vuoksi sen päivittäminen on ollut melko vähäistä, mutta nyt jatkossa minulla on paremmin aikaa, ja päivityksiä tulee useammin :) Shelttiä rotuna en voi kuin suositella, jos haluaa elämäniloisen, tekemisenhaluisen ja aktiivisen ystävän!

    VastaaPoista